keresés kosár

Új termékek

Használt termékek

Brother MFC-L3770CDW wireless Lézer LED nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax

153,530 Ft (120,890 Ft +ÁFA)

db
Gyártói cikkszám:
 MFCL3770CDWYJ1
Elérhetőség: külső raktáron
Állapot: gyári új
Garancia: 24 hónap
Leírás: Lézer, Scanner, Másoló, Fax, Színes, 24lap/perc, 600x600dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:TN-243BK/C/M/Y; TN247BK/C/M/Y

Átvételi lehetőségek:

Személyes átvétel (Sárvár vagy Rápcelak)
Futár (országos)
Postapont

termékleírás

Az MFC-L3770CDW ideális otthonra és kisirodai környezetbe, ahol multifunkciós készülékre van igény. Ez az egyszerűen használható és könnyen beállítható eszköz professzionális minőségű nyomtatást tesz lehetővé, valamint beépített vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a mobiltelefonokról és táblagépekről történő nyomtatáshoz.

Használja színesben üzleti dokumentumait

Az üzletben nemcsak fekete és fehér létezik, színekkel elérhető a kívánt hatás, és a mindennapi üzleti dokumentumoknak is szükségük van a színekre. AMFC-L3770CDW akár 2400 dpi nyomtatási minőséget is kínál, és LED technológiát alkalmaz a kiváló minőségű professzionális nyomtatáshoz. A színek nemcsak a nyomaton jelennek meg! A készülék egy full colour 9,3 cm-es színes érintőképernyővel rendelkezik, amelyről a funkciók gyorsan és egyszerűen elérhetőek.

Egyszerű beállítás, egyszerű kezelés

Ez a megbízható asztali eszköz könnyen használható és egyszerűen beállítható. A nagyméretű kezdő tonerrel, amely akár 1000 oldalt is biztosít a dobozból, az új készülék azonnal használatra kész. A vezetékes és wireless csatlakozás rugalmasságot biztosít, ideértve azt is, hogy egyenes mobileszközéről nyomtathat, Az automata kétoldalas nyomtatás és az 50 lapos ADF (automata dokumentum adagoló) gyors nyomtatási és szkennelési lehetőséget kínálnak, így Ideális megoldást nyújtanak az üzlet zökkenőmentes működéshez.

Hatékonyságra tervezve

Ez a robusztus multifunkciós készülék könnyen használható és könnyedén beállítható. Számos olyan funkciót tartalmaz, ideértve az automata 2-oldalas nyomtatást, az 50 lapos ADF-et gyors szkenneléshez és másoláshoz, valamint az NFC csatlakozási lehetőséget, amelyek segítik a flexibilis használatot, akár mobileszközről is. Használja a 30 lapos többcélú tálcát és nyomtasson akár 163g/m2 papírra.

Nem növeli az irodai zajokat

Nincs szükség semmilyen további zajra, amely zavarja az irodai munkát. Az MFC-L3770CDW-t úgy tervezték, hogy akár 47 oldal / perc sebességgel akár 24 oldal / perc nyomtatást végezhessen, s mindemellett csendesebb, mint a napi irodai beszélgetés.

Időt és pénzt takarít meg

Ezek az asztali eszközök gyorsak, megbízhatóak és nagyszerű funkciókkal vannak felszerelve. A beépített 250 lapos papírkapacitás lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozhasson a papírtálca feltöltése nélkül. A nagytöltetű kellékek használatával nem kell sok időt töltenie a toner cseréjével, valamint a színes és mono színes oldalak versenyképes költségeket biztosítanak. A termelékenység növelésével és a leállíási idő csökkentésével ideális választás nagyobb forgalmú irodákba is.

technikai specifikáció

Nyomtatási technológia
 Lézer
Scanner
 Igen
Másoló
 Igen
Fax
 Igen
Színes nyomtatás
 Igen
Nyomtatási sebesség
 24 lap/perc
Felbontás
 600x600 dpi
Papírformátum
 A4
USB port
 Igen
Párhuzamos port
 Nem
Hálózati nyomtatás
 Igen
Duplex nyomtatás
 Igen
Patronok-tonerek
 TN-243BK/C/M/Y; TN247BK/C/M/Y
Wifi
 Nem
CD/DVD nyomtatás
 Nem