keresés kosár

Soundcast VG7 Bluetooth hangszóró

Soundcast VG7 Bluetooth hangszóró
 2017. 06. 21.

A Soundcast nagyszerű vezeték nélküli hangszórókat fejlesztett ki, miközben a Bluetooth mögött álló erőfeszítések a technika használatára szántak. A cég elárasztása óta eltelt közel 10 esztendőben nem találtam jobb teljesítményű, hordozható kültéri hangszórót. A Soundcast VG7 nagyon közel áll.

A mélysugárzó a hangszóró alján lévő kupolaszerű szerkezetbe gyullad ki, így a hangszóró alacsony frekvenciái sugárzik körülötte (a négy kapu a bázis közelében). A teljes választékú hangsugárzók mind a négy irányban kialudtak, és nem egy meglehetősen sztereó 360 fokos hangszínt hoztak létre. De a VG7 támogatja a Qualcomm TrueWireless sztereóját is, ezért ha kettőt vásárolsz, valódi bal / jobb csatornákat kaphatsz. A VG7 ára 800 dollár, ez egy drága javaslat, hogy biztos legyen. De meg lehet csinálni. Nem tehetjük meg, hogy a VG7-t a több helyiségű DTS Play-Fi beállításba foglaljuk. Ez a becsület a VG7 nagyobb testvérének, a még nem elérhető VG10-nek van fenntartva.

A Soundcast azt mondja, hogy az akkumulátort, amelyet a hangszóró alján lévő rekeszbe kell telepíteni, két-három órát vesz igénybe a teljes töltés elérése érdekében. Ezután robusztus 10-20 óra játékidő várható. Nem igyekeztem ellenőrizni ezt a követelést, de több napig tartó, több napig tartó, hallgatólagos vizsgálatokat végeztek

feliratkozás hírlevélre